In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Davino Monogram Feteasca Alba
  • Davino Monogram Feteasca Alba
    Davino Monogram Feteasca Alba

Davino Monogram Feteasca Alba

Brand Davino • Cod produs MONOGDAV18ROAFA

Produs disponibil pe crushwineshop.ro

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

Un vin verde-galbui cu miros fructuos, fin, cu nuante de flori de tei si note evident minerale pe un fond de alune usor pråjite, persistent, cu gust crocant si cremos, bine echilibrat, fin, amplu si expresiv, cu un postgust remanent usor amårui.

Note de degustare

  • Nas: fructuos, fin, nuan]e de flori de tei si note evident minerale pe un fond de alune usor pråjite, persistent.
  • Gust: crocant si cremos, bine echilibrat, fin, amplu si expresiv, cu un postgust remanent usor amårui.
  • Culoare: verde-galbui.

Acesta este un vin indragit pentru aroma sa, realizat din strugurii proveniti de la soiul Feteasca Alba.

Aromele interesante ale acestui vin sunt cele care reusesc sa-l faca sa iasa in evidenta, vinul fiind indragit pentru gustul sau exceptional, dar si pentru aroma interesanta caracteristica soiului din care a fost realizat.

Mustul de prima calitate este cel folosit in obtinerea acestui vin interesant, el facandu-se remarcat usor datorita aromelor si gustului sau interesant.

Aspectul acestui vin este unul limpede si cristalin, el fiind apreciat pentru culoarea sa verde-galbui ce aminteste de soiul de struguri folosit in realizarea lui.

Din punct de vedere olfactiv, vinul sugereaza fructe, el reusind sa se exprime prin nuantele de flori de tei caracteristice lui. Nuantele de alune usor prajite sunt destul de persistente in cazul vinului Monogram Feteasca Alba. Gustul aminteste de diverse fructe, el fiind unul interesant care este pe placul oricarui iubitor de vinuri.

Caracteristici

Locatie Dealu Mare
Tip vin Sec
Alcool 12,5%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Feteasca Alba
Top