In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Côtes du Rhône Réserve, JM Cazes 2020
  • Côtes du Rhône Réserve, JM Cazes 2020
    Côtes du Rhône Réserve, JM Cazes 2020

Côtes du Rhône Réserve, JM Cazes 2020

Brand J.M. Cazes • Cod produs ART101580

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

73 Lei

Alege un alt produs disponibil

Cupaj: Grenache, Mourvedre, Syrah

Côtes du Rhône Réserve continuă călătoria de vinificație în Rhône a familiei Cazes, renumită pentru Château Lynch-Bages, care în 2006 a achiziționat Domaine des Sénéchaux din Châteauneuf-du-Pape. Realizat cu aceeași grijă și atenție, acest Côtes du Rhône se bucură de un climat mediteranean, cu zile calde și însorite, temperate în mod regulat de vântul de mistral. Podgoriile sunt cultivate în mod ecologic, cu accent pe conservarea biodiversității, protecția plantelor și gestionarea atentă a resurselor de apă.

Note de degustare : 

  • Culoare: rubiniu aproape opac, cu reflexe violacee.
  • Nas: se simt fructe de pădure foarte proaspete și note de condimente prăjite și lemn. Este corpolent, cu taninuri mătăsoase, dar bine prezente.
  • Gust: Finalul este foarte lung și elegant. 

Asocieri culinare: Vinurile Côtes du Rhône ar trebui să fie asociate cu arome bogate. Acestea se potrivesc perfect cu tocănițe, mâncăruri la cuptor și preparate asiatice marinate. De asemenea, sunt delicioase alături de carnea la grătar.

Temperatura de servire : 14 - 16 grade Celsius

Caracteristici

Locatie Cotes du Rhone
Tip vin Sec
Alcool 14.5%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Franta
Origine Import
Soi Grenache; Mourvedre; Syrah
Top