In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Corcova Eclat
  • Corcova Eclat
    Corcova Eclat

Corcova Eclat

Brand Corcova • Cod produs ART100889

Produs disponibil pe crushwineshop.ro

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

Cupaj
Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah

ÉCLAT. În franceză înseamnă simplu strălucire. Pentru Corcova înseamnă prima scânteie a fulgerului într-o zi călduroasă, senzația primului strop de ploaie ce atinge coșul de picnic, momentul în care captezi energia electrizantă a naturii.

Un rose gourmet bine structurat, echilibrat, plăcut și cremos, cu o aciditate frumos integrată, dominat de arome fructate (de căpșuni, grapefruit roșu și citrice), completate de note lemnoase suave, de cedru și stejar. Senzația finală după înghițire este lungă, zemoasă și savuroasă.

Asociere culinară: Salate fel principal cu frigărui de pui sau Halloumi la grătar, file de ton în crustă de fistic, preparate din bucătăria libaneză: salată Tabouleh, Kebe Nee de vită, Musabaha cu carne. La finalul mesei, e excelent cu brânzeturi tari și semitari (Cheddar, Horezu, cașcaval afumat) garnisite cu fructe uscate.

Asocierea ideală: Salată (de verdețuri cu portocale și avocado) cu somon afumat la rece.

Sugestii de servire: Se poate consuma acum, dar poate fi o reala surpriză dacă este lăsat să evolueze la sticlă pentru încă 6 luni - 1 an. Recomandat a fi servit la temperatura de 10-12°C în pahare de vin alb tip lalea, cu picior. Nu necesită decantare.

Caracteristici

Locatie Mehedinti
Tip vin Sec
Alcool 13.5%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rose
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Cabernet Sauvignon; Merlot; Syrah
Top