Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Chateau Margaux 2017 Premier Grand Cru Classe
  • Chateau Margaux 2017 Premier Grand Cru Classe
    Chateau Margaux 2017 Premier Grand Cru Classe

Chateau Margaux 2017 Premier Grand Cru Classe

Brand Chateau Margaux • Cod produs ART101202

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

4090 Lei

Alege un alt produs disponibil

Chateau Margaux 2017 ocupă un loc de drept în șirul marilor recolte ale domeniului: este profund, complex, intens și lung. Își datorează calitățile unice geniului terroir-ului său, precum și muncii pasionate a unei succesiuni de generații. Este un vin remarcabil, care provine dintr-o combinație de caracteristici foarte rar întâlnite: finețe, eleganță, complexitate, densitate, intensitate, lungime și prospețime. Deși concentrația sa taninică este adesea excepțională, este rar să se detecteze astringență. A primit 99 de puncte de la James Suckling, 98 de puncte de la Jeb Dunnuck și 96-98 de puncte de la Robert Parker.

Note de degustare:
Vinul are un profil aromatic clasic pentru acest First Growth: frunze de coacăze negre, zmeură, ceai negru rece și iris presat, mai degrabă decât petale de violete de data aceasta. Este bine definit, chiar dacă nu la fel de intens ca în 2016, așa cum te-ai aștepta. Palatul este corpolent, cu taninuri suple, aciditate fină, destul de sărat în gură, cu o precizie superbă pe finalul elegant.

Asocieri culinare:
Se potrivește cel mai bine cu tipurile de preparate clasice din carne: vițel, porc, vită, miel, rață, vânat, friptură de pui, mâncăruri prăjite, înăbușite și la grătar. Alte alegeri ar fi codul, calcanul și peștele John Dory, mai ales dacă este însoțit de ingrediente pământii, cum ar fi ciupercile.

Caracteristici

Locatie Bordeaux
Tip vin Sec
Alcool 13.5%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Franta
Origine Import
Soi Cabernet Sauvignon; Merlot; Cabernet Franc; Petit Verdot
Top