Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Chateau La Fleur-Petrus 2016 Pomerol Rouge
  • Chateau La Fleur-Petrus 2016 Pomerol Rouge
    Chateau La Fleur-Petrus 2016 Pomerol Rouge

Chateau La Fleur-Petrus 2016 Pomerol Rouge

Brand Chateau La Fleur-Petrus • Cod produs ART101204

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

1895 Lei

Alege un alt produs disponibil

Château La Fleur-Pétrus este una dintre cele mai renumite podgorii din Pomerol. Personalitatea Château La Fleur-Pétrus constă în asocierea atentă a faimoaselor terroir-uri de pietriș și argilă de pe platoul Pomerol. Vinul este compus predominant din Merlot, care îi conferă mătăsime și generozitate. Vinul combină o eleganță unică cu generozitatea și structura tipice marilor podgorii din Bordeaux. O degustare atentă dezvăluie un rafinament remarcabil, complexitate și o notă de violete. A primit 99 de puncte de la James Suckling și 97 de puncte de la Robert Parker, ambii fiind profund impresionați.

Note de degustare:
Are la început un buchet conservator, dar se deschide treptat, odată cu aerisirea, pentru a dezvălui arome de mure și afine, precum și note de piatră zdrobită și petale de trandafir. Palatul este neted și suplu, cu o prospețime aproape asemănătoare cu cea a citricelor. Un vin energic și vesel, care se deschide frumos spre finalul senzual și ușor acrișor.

Asocieri culinare:
Se servește cel mai bine cu o varietate de preparate din carne: vițel, vită, rață, vânat, potârniche, fazan, porumbel sau bibilică, mâncăruri înăbușite și la grătar. Se poate asocia și cu mâncăruri asiatice, sau mâncăruri pe bază de ciuperci de pădure.

Caracteristici

Locatie Bordeaux
Tip vin Sec
Alcool 14%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Franta
Origine Import
Soi Merlot; Cabernet Franc
Top