Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Ceptura Rezerva Negru de Ceptura
  • Ceptura Rezerva Negru de Ceptura
    Ceptura Rezerva Negru de Ceptura

Ceptura Rezerva Negru de Ceptura

Brand Ceptura • Cod produs NEGRUCEPXXRORCU

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

59.5 Lei

Alege un alt produs disponibil

Primul lot de vin de la Crama Ceptura a fost oferit publicului în 2005, la un an după ce a fost construită crama în localitatea Ceptura, înconjurată de podgoriile Dealu Mare din județul Prahova. Pământul bogat și soarele care bate cu generozitate 14 zile în plus, în fiecare an, oferă struguri sănătoși din soiuri românești și soiuri cu origini în Europa de Vest.

Pământul și condițiile meteorologice din Dealu Mare sunt asemănătoare cu cele din regiunea franceză Bordeaux. Alături de regiunea în care sunt cultivate soiurile cramei Ceptura, vinurile româneşti stau aproape de cele franțuzești și prin metodele de producție ce țin cont de proprietățile soiurilor folosite.

Note de degustare:

Culoare: Cărămiziu, cu ușoare reflexii rubinii.

Nas: Negru de Purcari aduce un parfum rafinat de ciocolată, cafea și mirodenii orientale, oferite de trei varietăți cu origini în Franța și România, atent selectate pentru acest cupaj.

Gust: Un vin corpolent, dar simetric, catifelat și aromat de fructe roșii coapte și dulci. Un post gust lung, marcat de scorțișoară susține noblețea acestui vin

Asocieri culinare: Un vin pe care îl puteți savura oricând la mesele cu vânat, piept de rață și brânzeturi cu arome puternice.

Temperatura de servire: 18 - 20 grade Celsius. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

Caracteristici

Locatie Dealu Mare
Tip vin Sec
Alcool 13%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Merlot; Cabernet Sauvignon; Feteasca Neagra
Top