In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Carastelec Carassia Classic Brut Magnum 1.5l
  • Carastelec Carassia Classic Brut Magnum 1.5l
    Carastelec Carassia Classic Brut Magnum 1.5l

Carastelec Carassia Classic Brut Magnum 1.5l

Brand Carastelec • Cod produs ART101687

Produs disponibil pe crushwineshop.ro

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

Numele Carassia și vinul în sine exprimă unicitatea locului de origine: satul Carastelec, și subliniază importanța și valoarea adăugată a terroir-ului în producerea vinului. Simbolul Carassia este construită din cinci inimi împletite care alcătuiesc o stea, reprezentând cele cinci principii pe care se bazează filozofia noastră de vinificație: terroir-ul, soiurile de struguri, tehnologia, timpul, adică maturarea lungă în sticlă și atenția la detalii pentru a obține o calitate superioară, aceasta din urmă fiind simbolizată cu steaua din centrul siglei.

Culoarea galben deschisă strălucește elegant prin perlajul fin și persistent al vinului. Aromele de citrice si fructe de vară, piersici, mere, pere verzi se îmbină cu notele de ierburi fine și cele de autoliză, coajă de pâine, maia. Consistență și efervescentă persistentă dau personalitate și noblețe acestui vin, iar dozajul minim adăugat înainte de dopuirea finală lasă aromele fine să stralucească. Perlaj fin persistent, postgust complex lung cu note minerale.

Caracteristici

Locatie Transilvania
Tip vin Brut
Alcool 12%
Capacitate 150 cl
Culoare vin Spumant alb
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Chardonnay; Pinot Noir
Top