Ai 5% EXTRA reducere la prima comandă, după abonarea la newsletter (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 0740 100 397  

Meniu
Bran Set 2 toiuri: Palinca de prune 0.045l + Rachiu de prune 0.045l 50%
  • Bran Set 2 toiuri: Palinca de prune 0.045l + Rachiu de prune 0.045l 50%
    Bran Set 2 toiuri: Palinca de prune 0.045l + Rachiu de prune 0.045l 50%

Bran Set 2 toiuri: Palinca de prune 0.045l + Rachiu de prune 0.045l 50%

Brand Bran • Cod produs ART100516

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

38.68 Lei

Alege un alt produs disponibil

Ai 5% EXTRA reducere

Pălinca de prune Bran urcă pe podium cu fiecare ocazie, fiind premiată la târguri și expoziții mondiale, cu Medalia de Aur și alte distincții, pentru gustul inconfundabil de prună. Dublu distilată și păstrată fix cât trebuie în butoaie de lemn, pălinca dobândește arome fine și autentice de fructe românești, împărțind, prin toată lumea, sănătate curată. Pălinca de prune poartă după sine portul și meșteșugul sătmărean, turnând în țoiuri un produs autentic și tradițional românesc! A se consuma cu nostalgie și curaj, pentru că îmbie la voie bună și-ți dă voie să fii liber.

Călcându-i pe urmele pălincii, rachiul de prune este un aperitiv tradițional, delicat și ușor la degustare, pe care avem grijă să îl distilăm cu tradiție, păstrând dulceața autentică de prună, cultivată pe plaiuri sătmărene. Rachiul de prune Bran se obține prin distilarea fructelor ajunse la maturitate, în cazanele de cupru, cu aceeși măiestrie dobândită din meșteșug în meșteșug, de la o generație la alta. A se consuma la fiecare masă, cu amatori de gusturi fine în jurul ei!

 

Caracteristici

Locatie Transilvania
Alcool 50%
Tara Romania
Origine Romanesc
Top