Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Antonius Caviar Sturion Siberian >2,7 mm 250 g 6*
  • Antonius Caviar Sturion Siberian >2,7 mm 250 g 6*
    Antonius Caviar Sturion Siberian >2,7 mm 250 g 6*

Antonius Caviar Sturion Siberian >2,7 mm 250 g 6*

Brand Antonius Caviar • Cod produs ART102834

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

1700 Lei

Alege un alt produs disponibil

Livrare disponibila doar in Bucuresti.

Caviar Siberian 6*

Caviarul Siberian este considerat unul dintre cele mai bune sortimente de caviar din lume. Provine de la specia de sturion Acipenser baerii (sturionul Siberian). Icrele sale sunt caracterizate de un gust intens, complex, crocant, cu un final distinct și curat care persistă în gură pentru o lungă perioadă de timp. Poți simți prezența notelor picante și lemnoase, echilibrate de o ușoară sărătură.

Experiența gustativă este unică datorită combinației de prospețime, intensitate și profunzime. Se distinge printr-o consistență plăcută, textura sa este catifelată și fină, icrele sunt elastice și strălucitoare. Caviarul Siberian de 6 stele provine de la cele mai mature femele de sturion, crescute până la varsta de 12 ani.

Acesta are cele mai mari icre dintre toate speciile noastre de Siberian. Perlele de icre variază între 2,7 și 3,2 mm în diametru, cu culori care variază între negru, gri și nuanțe de maro și măsliniu. Este cu adevărat o delicatesă regală printre sortimentele de caviar. Este preparat cu metoda tradițională "Malossol", adică cu adăugarea unei cantități mici de sare.

 

Mărimea icrelor: >2.7 mm

Culoare: negru, gri, maro, măsliniu

Aromă: stridii, nori, umami

· de la sturioni crescuti la fermele producătorului din Polonia

· dela o fermă familială sustenabilă

· preparat manual

· supus unei selecții și unui control stricte

· proaspăt, nepasteurizat

· temperatura de depozitare de la -3 ° C la + 2 ° C

 

Reguli de păstrare și consum:

Pentru ca icrele de sturion să-și păstreze prospețimea, consistența și gustul impecabil, acestea trebuie depozitate în condiții corespunzătoare.

După deschiderea coletului, puneți imediat cutiile cu caviar în frigider și păstrați-le la o temperatură de -3°C până la 2°C până la consum.

Nu puneți niciodată caviarul în congelator!

Data de expirare se află pe spatele fiecărei cutii. După deschiderea cutiei, caviarul ar trebui consumat în decurs de 48 de ore.

 

Ingrediente:

Icre de sturion Siberian (Acipenser baerii), sare, conservant E 285

 

Valori nutriționale:

Caviarul este o sursă extrem de concentrată de vitamine și minerale. Bogat în proteine, acizi mononesaturați și acizi grași polinesaturați Omega-3 (EPA + DHA).

Bogat în vitamina B12, D, E, fosfor și seleniu, o sursă naturală de vitamina A și zinc. Oferă o compoziție echilibrată de acizi grași - raportul Omega-3 la Omega-6 este 1:1.

Valori per 100g:

Valoarea energetică: 1024 kJ /246 kcal

Grăsimi: 16 g, inclusiv acizi grași saturați: 2.7 g

Carbohidrați: 1.5 g, din care zaharuri: <0.5 g

Proteine: 24 g

Sare: 2.9 g

 

De ce caviar marca Antonius:

Antonius are o calitate constant excepțională și este cel mai vechi producător de caviar din Europa, crescând sturioni deja din anul 1992. Antonius are cea mai mare masă de sturioni vii din lume, aproximativ 5.000 de tone.

Caracteristici

Tara Polonia
Origine Import
Data expirare 6.09.2023
Marime icre >2,7 mm
Cantitate 250 g
Top