Contribuim de peste 24 ani la dezvoltarea culturii vinului în România (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 0740 100 397  

Meniu
Antonius Caviar Sturion Oscietra >3 mm 250 g 6*
  • Antonius Caviar Sturion Oscietra >3 mm 250 g 6*
    Antonius Caviar Sturion Oscietra >3 mm 250 g 6*

Antonius Caviar Sturion Oscietra >3 mm 250 g 6*

Brand Antonius Caviar • Cod produs ART102836

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

2000 Lei

Alege un alt produs disponibil

Ai 5% EXTRA reducere

Livrare disponibila doar in Bucuresti.

Caviar Oscietra 6*

 

Caviarul Oscietra se topește în gură cu un final inegalabil pe palat, eliberând treptat o paletă complexă și rafinată de senzații. Gustul său este considerat delicat și elegant, și totuși saturat, bogat și expresiv.

Caviarul Oscietra de 6 stele provine de la cele mai mature femele de sturion, crescute până la 15 ani. Acesta are cele mai mari icre dintre toate sortimentele noastre de Oscietra. Perlele au un diametru de peste 3 mm, cu culori care variază între gri, maro și verde măsliniu cu reflexii aurii. La icrele de acest diametru puteți găsi culori excepțional de luminoase – apreciate în mod special de cunoscători. Este o perlă absolută a colecției noastre.

Îl pregătim cu metoda tradițională "Malossol", adică cu adăugarea unei cantități mici de sare.

Mărimea icrelor: >3 mm

Culoare: gri, maro, măsliniu, auriu

Aromă: nucă, unt, alge

  • de la sturioni crescuti la fermele producătorului din Polonia
  • de la o fermă familială sustenabilă
  • preparat manual
  • supus unei selecții și unui control stricte
  • proaspăt, nepasteurizat
  • temperatura de depozitare de la -3 ° C la + 2 ° C

 

Reguli de păstrare și consum:

Pentru ca icrele de sturion să-și păstreze prospețimea, consistența și gustul impecabil, acestea trebuie depozitate în condiții corespunzătoare.

După deschiderea coletului, puneți imediat cutiile cu caviar în frigider și păstrați-le la o temperatură de -3°C până la 2°C până la consum.

Nu puneți niciodată caviarul în congelator!

Data de expirare se află pe spatele fiecărei cutii. După deschiderea cutiei, caviarul ar trebui consumat în decurs de 48 de ore.

 

Ingrediente:

Icre de sturion rusesc (Acipenser gueldenstaedtii), sare, conservant E 285.

 

Valori nutriționale:

Caviarul este o sursă extrem de concentrată de vitamine și minerale. Bogat în proteine, acizi mononesaturați și acizi grași polinesaturați Omega-3 (EPA + DHA).

Bogat în vitamina B12, D, fosfor și seleniu, o sursă naturală de fier și zinc. Oferă o compoziție echilibrată de acizi grași - raportul Omega-3 la Omega-6 este 1:1.

Valori per 100g:

Valoarea energetică: 1024 kJ /246 kcal

Grăsimi: 16 g, inclusiv acizi grași saturați: 2.7 g

Carbohidrați: 1.5 g, din care zaharuri: <0.5 g

Proteine: 24 g

Sare: 2.9 g

De ce caviar marca Antonius:

Antonius are o calitate constant excepțională și este cel mai vechi producător de caviar din Europa, crescând sturioni deja din anul 1992. Antonius are cea mai mare masă de sturioni vii din lume, aproximativ 5.000 de tone.

Caracteristici

Tara Polonia
Origine Import
Data expirare 6.09.2023
Marime icre >3 mm
Cantitate 250 g
Top