Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Antonius Caviar Sturion Oscietra 2,9-3 mm 50 g 5*
  • Antonius Caviar Sturion Oscietra 2,9-3 mm 50 g 5*
    Antonius Caviar Sturion Oscietra 2,9-3 mm 50 g 5*

Antonius Caviar Sturion Oscietra 2,9-3 mm 50 g 5*

Brand Antonius Caviar • Cod produs ART102820

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

440 Lei

Alege un alt produs disponibil

Livrare disponibila doar in Bucuresti.

Caviar Oscietra 5*

Oscietra provine de la specia de sturion Acipenser gueldenstaedtii (sturion rusesc) și este unul dintre cele mai valoroase tipuri de caviar din lume. Are icre compacte și elastice, cu o consistență netedă și catifelată. Este caracterizat de un gust cremos, cu nuanțe de umami, nuci și unt, echilibrat cu o sărătură delicată.

Oscietra se topește în gură cu un final inegalabil pe palat, eliberând treptat o paletă complexă și rafinată de senzații. Gustul său este considerat delicat și elegant, și totuși plin, bogat și expresiv. Dintre toate sortimentele de caviar Oscietra, cel de 5 stele are icre de dimensiuni medii. Acestea variază în diametru de la 2,9 la 3 mm, cu culori care variază între gri, maro și verde măsliniu cu reflexii aurii.

Îl pregătim cu metoda tradițională "Malossol", adică cu adăugarea unei cantități mici de sare.

Mărimea icrelor: 2.9-3mm

Culoare: gri, maro, măsliniu, auriu.

Aromă: nucă, unt, alge

  •        de la sturioni crescuti la fermele producătorului din Polonia
  •        de la o fermă familială sustenabilă
  •      preparat manual
  •    supus unei selecții și unui control stricte
  •     proaspăt, nepasteurizat
  •       temperatura de depozitare de la -3 ° C la + 2 ° C

 

Reguli de păstrare și consum:

Pentru ca icrele de sturion să-și păstreze prospețimea, consistența și gustul impecabil, acestea trebuie depozitate în condiții corespunzătoare.

După deschiderea coletului, puneți imediat cutiile cu caviar în frigider și păstrați-le la o temperatură de -3°C până la 2°C până la consum.

Nu puneți niciodată caviarul în congelator!

Data de expirare se află pe spatele fiecărei cutii. După deschiderea cutiei, caviarul ar trebui consumat în decurs de 48 de ore.

 

Ingrediente:

Icre de sturion rusesc (Acipenser gueldenstaedtii), sare, conservant E 285.

 

Valori nutriționale:

Caviarul este o sursă extrem de concentrată de vitamine și minerale. Bogat în proteine, acizi mononesaturați și acizi grași polinesaturați Omega-3 (EPA + DHA).

Bogat în vitamina B12, D, fosfor și seleniu, o sursă naturală de fier și zinc. Oferă o compoziție echilibrată de acizi grași - raportul Omega-3 la Omega-6 este 1:1.

Valori per 100g:

Valoarea energetică: 1024 kJ /246 kcal

Grăsimi: 16 g, inclusiv acizi grași saturați: 2.7 g

Carbohidrați: 1.5 g, din care zaharuri: <0.5 g

Proteine: 24 g

Sare: 2.9 g

 

De ce caviar marca Antonius:

Antonius are o calitate constant excepțională și este cel mai vechi producător de caviar din Europa, crescând sturioni deja din anul 1992. Antonius are cea mai mare masă de sturioni vii din lume, aproximativ 5.000 de
tone.

Caracteristici

Tara Polonia
Origine Import
Data expirare 6.09.2023
Marime icre 2,9-3 mm
Cantitate 50 g
Top