Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Antica Formula Carpano Vermouth 1.0l
  • Antica Formula Carpano Vermouth 1.0l
    Antica Formula Carpano Vermouth 1.0l

Antica Formula Carpano Vermouth 1.0l

Cod produs ART100940

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

165 Lei

Alege un alt produs disponibil

Casa Carpano se afla printre primi producatori de vermut fiind atestat inca de la 1786 ca producator al acestei bauturi speciale si foarte apreciata de publicul larg. Gustul creat de producator este unic iar reteta a ramas neschimbata pana in zilele noastre fiind cunoscuta doar de catre membri familiei.

Aceasta bautura Aperitiv dezvolta un gust echilibrat si dulce cu o baza de vinuri albe atent recoltate din regiunile Romagna, Puglia si Sicilia unde regasim soiuri autohtone special alese pentru aceasta reteta, astfel pentru a obtine calitate superioara, struguri recoltati sunt vinificati in mai putin de 24 ore de la culegere pentru a evita oxidarea si degradarea calitatilor organoleptice.

In mixul ce creeaza reteta se mai adauga si diferite ierburi si plante printre care si Pelinul cules din Alpi sau Vanilia din zone exotice ca Madagascar, Tahiti sau Papa Noua Guinee, ce sunt infuzate si presate la rece pentru a se obtine adaosul de substante necesar produceri renumitului vermut Antica Formula.

Caracteristici

Locatie Lombardia
Alcool 16.5%
Capacitate 100 cl
Tara Italia
Top