In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Vezi toate produsele
Akarua The Siren Pinot Noir, Rothschild
  • Akarua The Siren Pinot Noir, Rothschild
    Akarua The Siren Pinot Noir, Rothschild

Akarua The Siren Pinot Noir, Rothschild

Brand Rothschild • Cod produs ART102056

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

470 Lei

Alege un alt produs disponibil

În 2022, Edmond de Rothschild Heritage a achiziționat 34,5 hectare de podgorii stabilite aparținând Akarua, o podgorie istorică și de pionierat din Central Otago; o completare importantă și mult-dorită la gama Edmond de Rothschild Heritage. Selectat manual de echipa lui Anne Escalle pentru terroir-ul său unic și condițiile rare echilibrate, potrivite pentru producerea de pinot noir foarte fine.

Pe cele nouă moșii răspândite pe patru continente, deținute de Edmond de Rothschild Heritage, viziunea lui Arianne de Rothschild rămâne consecventă; pentru a dezvălui chintesența terroir-urilor și a le spori caracterul inerent respectând mediul înconjurător și pentru a ridica vinurile la cele mai înalte înălțimi: o viziune în care echipa ei de aici crede cu toată inima.

Achiziția lui Akarua de către Edmond de Rothschild a avut loc la 10 ani după înființarea primei proprietăți din Noua Zeelandă a lui Edmond de Rothschild, Rimapere, în Valea Marlborough, cea mai importantă regiune viticolă a țării, renumită pentru excelentul său Sauvignon Blanc. Marea majoritate a celor 34,5 hectare achiziționate în 2022 se află pe Cairnmuir Road, plasat ideal, având în vedere reputația sa de Sfântul Graal al Bannockburn. Amplasat la poalele munților și în mijlocul peisajelor uluitoare, pământul de aici oferă condiții rare echilibrate, potrivite pentru producerea de pinot noir foarte fine.

Sirena este un vin pentru colecționari, pentru cele mai importante momente ale vieții. 
Un vin puternic și încântător, complex cu flori intense, fructe de pădure negre și note de condimente prăjite profund rezonante, care reflectă parcelele din Cairnmuir Road. 18 luni în stejar francez, 12 luni în sticlă înainte de lansare.

Note de degustare: 

Culoare: rosu rubin stralucitor
Nas: savuros, cu note de coacaze negre si dude care se imbina perfect cu note de vanilie si anason.
Gust: tanin matasos, rotund, achiditate echilibrata, cu final lung si persistent

 

Caracteristici

Locatie Central Otago
Tip vin Sec
Alcool 14%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Noua Zeelanda
Origine Import
Soi Pinot Noir
Top