Contribuim de peste 24 ani la dezvoltarea culturii vinului în România (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 0740 100 397  

Meniu
Whisky Glenfarclas 10 Ani Single Malt 0.7l
  • Whisky Glenfarclas 10 Ani Single Malt 0.7l
    Whisky Glenfarclas 10 Ani Single Malt 0.7l

Whisky Glenfarclas 10 Ani Single Malt 0.7l

Brand Glenfarclas • Cod produs ART102615

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

213 Lei

Alege un alt produs disponibil

Ai 5% EXTRA reducere

Glenfarclas 10 ani este un single malt tanar care captiva simturile de la prima degustare, este un whisky fin care produce senzatii inedite. In fiecare pahar de Glenfarclas pot fi detectate pasiunea si priceperea maestrilor care creaza acest sortiment rafinat. Ca si alte whisky-uri produse in regiunea Speyside si acesta se evidentiaza prin buchetul aromatic complex pe care il dezvaluie datorita procedeului de maturare la care este supus.

Personalitatea care captiva se contureaza in cei 10 ani petrecuti in butoaie de sherry. Eleganta lui Glenfarclas 10 ani, il face pretabil sa fie savurat in tihna cu orice ocazie, insa ii confera si statutul de aperitiv ce poate inaugura orice masa sofisticata. Aroma lui Glenfarclas 10 ani dezvaluie note placute de malt, dominate de condimente exotice si miere dulce. Gustul fin este desavarsit in jurul aromelor de sherry, notele fine de cuisoare si scortisoara oferind personalitate fiecarui pahar.

 
Note de degustare: 
 
Culoare: auriu
Nas: vegetal, mirodenii, fructat
Gust: pere, cuisoare, miere, curmale, scortisoara, nota de fum, vanilie, cirese
 

 

Caracteristici

Alcool 40%
Capacitate 70 cl
Tara Scotia
Origine Import
Top