Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Vodka Blended Chopin Indigo 1L
  • Vodka Blended Chopin Indigo 1L
    Vodka Blended Chopin Indigo 1L

Vodka Blended Chopin Indigo 1L

Brand Chopin • Cod produs ART102260

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

362 Lei

Alege un alt produs disponibil

Chopin este un brand de vodcă produs în estul Poloniei, în peisajul pitoresc al satului Krzesk. Afacerea familiei Dorda, aflată la a doua generație, produce distilate de peste 30 de ani într-un loc înconjurat de clădiri istorice. În 2003 familia Dorda a reconstruit instalații tradiționale de distilare ce includ o coloană veche din cupru, păstrând în mare parte munca manuală necesară pentru a obține fiecare lot de distilat, atât pentru gama de vodcă din cartofi cât și pentru gama de lichioruri unicate.     
 
Cele mai multe dintre ingredientele folosite în producție provin din zonele aflate la 30 de Km de distilerie. Pentru vodcă se folosesc cei mai buni cartofi din sezon, secară și grâu, furnizate de fermieri ce colaborează cu familia Dorda de zeci de ani.
 
Chopin Blended Indigo este un blend din cele trei băuturi clasice din portofoliul Chopin: vodcă din secară, grâu și cartofi. Cea mai complexă expresie a producătorului polonez este o alegere premium, ce poate fi savurată sec, cu gheață sau în cele mai interesante cocktail-uri pe bază de vodka.Note de degustare:

Culoare: Clara
Nas: Arome de grîu dulce și notă de condimente oferită de secară.
Gust: Pe papile aduce arome complexe de bourbon, vanilie și note de piper verde.
Final: Delicat, cu o notă lungă de cereale calde.

Caracteristici

Alcool 40%
Capacitate 100 cl
Tara Polonia
Origine Import
Top