Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Vodka Blended Chopin Gold 0,7L
  • Vodka Blended Chopin Gold 0,7L
    Vodka Blended Chopin Gold 0,7L

Vodka Blended Chopin Gold 0,7L

Brand Chopin • Cod produs ART102261

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

382 Lei

Alege un alt produs disponibil

Chopin este un brand de vodcă produs în estul Poloniei, în peisajul pitoresc al satului Krzesk. Afacerea familiei Dorda, aflată la a doua generație, produce distilate de peste 30 de ani într-un loc înconjurat de clădiri istorice. În 2003 familia Dorda a reconstruit instalații tradiționale de distilare ce includ o coloană veche din cupru, păstrând în mare parte munca manuală necesară pentru a obține fiecare lot de distilat, atât pentru gama de vodcă din cartofi cât și pentru gama de lichioruri unicate.     
 
Cele mai multe dintre ingredientele folosite în producție provin din zonele aflate la 30 de Km de distilerie. Pentru vodcă se folosesc cei mai buni cartofi din sezon, secară și grâu, furnizate de fermieri ce colaborează cu familia Dorda de zeci de ani.
 
Dincolo de sticla aurie ce atrage atenția și creează interes pentru conținut, ediția limitată Gold este descrisă ca un blend de vodka obținută din grâu și vodkă obținută din secară. O alegere foarte bună din categoria premium, ce poate fi savurată sec, cu gheață sau în cele mai interesante cocktail-uri pe bază de vodka.Note de degustare:

Culoare: Clara
Nas: Arome simple de secară și cartof, pe un fundal de distilat neutru.
Gust: Textura netedă și proaspătă aduce același gust de secară, de această dată cu o notă de macerare, urmată de cartof.
Final: Scurt și piperat.

Caracteristici

Alcool 40%
Capacitate 70 cl
Tara Polonia
Origine Import
Top