Vinuri, șampanii și băuturi fine la cel mai bun preț Asistenta la: sau 0740 100 397

Meniu
Vezi toate produsele

The Ned Pinot Noir 2017 Marisco

Brand Marisco • Cod produs THNEDMAV15NZRPN

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

116.6 Lei

Vin rosu sec cu parfum de fructe roșii și albastre,miros de trandafir ce contrastează cu elementele mai aromate de condimente de stejar, de fum și de humus de pădure.

Tulpinele noastre de viță de vie Pinot Noir sunt plantate în luturile adânci de argilă din Valea de Sud, considerate universal ca fiind cel mai fin terorir Pinot Noir din Marlborough. Vița de vie are tendința meticuloasă de a obține o recoltă naturală echilibrată, cu fructe intens aromate. Strugurii sunt zdrobiti nu cu scopul obținerii unui procent semnificativ de fructe de padure intact în fermentație. Loturile individuale au fost macerate la rece înainte de o fermentare de cinci zile, în care temperatura a fost lăsată să atingă un maxim între 30 și 32 ° C. Vinul a rămas pe piele după fermentație pentru a optimiza extracția de tanin în timp ce statuse în culoarea profundă, rubinie. Drenat și presat; acest vin a fost învechit în amestecul din cisternă și brichete de stejar francez timp de nouă luni, timp în care acesta a suferit o fermentație malo-lactică completă.


Note degustare:
Parfum de fructe roșii și albastre,miros de trandafir ce contrastează cu elementele mai aromate de condimente de stejar, de fum și de humus de pădure. Aceste teme aromatice poartă direct în palatul unde le este dată structura și senzația gurii printr-un nucleu de tanin fin, coapte, echilibrate împotriva unei cusături de prospețime acidă pozitivă.

Caracteristici

Locatie Marlborough
Tip vin Sec
Alcool 13,5%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Noua Zeelanda
Origine Import
Soi Pinot Noir
Top