Vinuri, șampanii și băuturi fine la cel mai bun preț Asistenta la: 0755 846 874, alte informații: 0740 100 397

Caută produsul preferat
Meniu

Serve Terra Romana Rose 2019

Brand Serve • Cod produs ART101378

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

56 Lei

S.E.R.V.E este o poveste frumoasa despre puterea de a persevera si emotia descoperirii ce alimenteaza curiozitatea.

S.E.R.V.E (Societatea Euro Romana de Vinuri de Exceptie), a fost infiintata in 1994, iar la inceputul anilor 2000, au fost realizate investitii in constructia unei crame proprii, complet noua, in apropiere de culturile din Ceptura.


Rose-ul Terra Romana este mai mult decat un vin de vara. An dupa an, incepand cu 1996, cand elabora primele rozeuri seci din Romania, Aurel Rotarescu defineste acest asamblaj complex care poate satisface cele mai exigente si rafinate gusturi.

Vin este obtinut prin metoda “saignee” in proportie de 80%, restul prin presare directa, din soiurile de Feteasca Neagra, Merlot si Cabenet Sauvignon. Mustul limpezit este fermentat la 17-18 grade, timp de aproximatic 20 de zile, in loturi mici, dupa care se face asamblarea.


Notele degustarii:

Culoare: Roz-somon, stralucitor.

Nas: Editia anului 2021 aduce acelasi cupaj elegant, cu note mai energice de fructe si vegetale, unde se simte muscata, floarea din vita de vie si trandafirul.

Gust: Aromele vegetale si florale fac loc notelor de fructe, dominate de fragi si mar ionatan. Post gust mediu spre lung, fructat si putin acidulat.

Asocieri culinare: O alegere buna pentru aperitiv sau alaturi de salate, mezeluri uscate si picante, preparate din carne alba, fructe de mare si branzeturi proaspete.
Temperatura de servire: 11 - 12°C.

Caracteristici

Locatie Dealu Mare
Tip vin Sec
Alcool 13%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rose
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Merlot; Feteasca Neagra; Cabernet Sauvignon