Ai 5% EXTRA reducere la prima comandă, după abonarea la newsletter (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 0740 100 397  

Meniu
Serve Terra Romana Milenium Alb 2018
  • Serve Terra Romana Milenium Alb 2018
    Serve Terra Romana Milenium Alb 2018

Serve Terra Romana Milenium Alb 2018

Brand Serve • Cod produs ART101374

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

58 Lei

Alege un alt produs disponibil

Ai 5% EXTRA reducere

Acest vin a fost creat pentru a celebra trecerea in mileniul III. El este compania perfecta pentru Milenium Rosu. Acest vin este caracterizat printr-un asamblaj exotic de Sauvignon Blanc, dar si de Riesling, stropit cu Chardonnay crocant si tanar. Acest vin are o roba aurie stralucitoare iar relfexele sale verzi, fiind caracteristice.


Nasul vinului este de pepene alb, foarte bine copt, asociat cu o piersica alba, dar si cu ananasul. Gustul si aroma acestui vin aminteste foarte mult de citrice, dar si de diverse alte fructe. El mai este caracterizat de o finala lunga si echilibrata, acest vin reusind sa puna in valoare foarte mult fiecare soi de struguri din care este realizat.


El este perfect pentru a fi consumat ca aperitiv, fiind in acelasi timp o alegere foarte buna atunci cand vine vorba de consumul unor branzeturi precum Camembert sau Brie. Veti fi placut surprinsi de acest vin foarte interesant.

Caracteristici

Locatie Dealu Mare
Tip vin Sec
Alcool 14%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Chardonnay; Sauvignon Blanc; Riesling
Top