Vinuri, șampanii și băuturi fine la cel mai bun preț Asistenta la: sau 0740 100 397

Meniu
Vezi toate produsele

Serve Cuvee Sissi Rose 2020

Brand Serve • Cod produs ART101379

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

67 Lei

S.E.R.V.E este o poveste frumoasa despre puterea de a persevera si emotia descoperirii ce alimenteaza curiozitatea. S.E.R.V.E (Societatea Euro Romana de Vinuri de Exceptie), a fost infiintata in 1994, iar la inceputul anilor 2000, au fost realizate investitii in constructia unei crame proprii, complet noua in apropiere de culturile de vita din Ceptura.
in anii urmatori, S.E.R.V.E a realizat prima imbuteliere a vinurilor sale si vinificarea primilor struguri din recolta proprie. Fondatorul cramei, Contele Guy Tyrel de Poix, si echipa sa, au adus oenologia la stadiul de arta, transformata in practica, cu rabdare si atentie deosebita.

Cuvee Sissi rose din soiul Pinot Noir este un vin proaspat, creat cu inspiratia de a oferi tuturor o parte din energia zilelor de vara petrecute de la rasarit pana la apus pe o plaja cu nisip cald, unde sunt lasate de valuri scoici mici si delicate. Acestea sunt trairile inspirate de aromele vinului Cuvee Sissi rose, creat pentru a racori si a aduce buna dispozitie oricand.


Notele degustarii:


Culoare: Roz-pal, trandafiriu.

Nas: Cuvee Sissi inspira la zile insorite, voioase si pline de energie prin aromele de caprifoi, flori salbatice si fructe rosii.

Gust: Pe papile este proaspat, alunga monotonia si continua sa induplece cu aromele sale de flori si citrice racoritoare. in post gust are persistenta medie si o urma de taninuri, sfarsita cu un ton sec.

Asocieri culinare: Un rose creat pentru aperitive cu branzeturi proaspete, salata de pui, preparate cu vitel la cuptor cu sos si ciuperci.

Temperatura de servire: 11 - 12°C.

Caracteristici

Locatie Dealu Mare
Tip vin Sec
Alcool 13%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rose
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Pinot Noir
Top