Contacteaza-ne acum!
09:30-18:00, L-V
Cosul tau de cumparaturi
0 produse (0,00 lei)
Cava Chic Barcelona Brut

Cava Chic Barcelona Brut

Descriere Cava Chic Barcelona Brut


Cava Blend este un termen folosit pentru a descrie compoziția vinurilor spumante iconice din Spania. Acest amestec constă, în principal, din trei soiuri de struguri: Macabeo (adesea scris Macabeu), Xarel-lo și Parellada. În 1986, Chardonnay a fost oficial permis în amestec, semnând intenția Spaniei de a se actualiza cu vremurile și de a concura cu alte vinuri spumante din Europa. Malvasia alb și soiurile cu pieliță închisă Pinot Noir, Garnacha, Monastrell și Trepat sunt alte adăugiri recente la lista soiurilor de struguri admise la Cava. O Cava de bună calitate este cunoscuta pentru caracteristicile ei autolitice bine integrate de arome de pâine prăjită, smântână și nuci (migdale). Vinurile cu continut mai mare de Pinot Noir pot arata mai multe arome de boabe de cirese, in timp ce amestecurile mai traditionale contin mere verzi, piersica si chiar note de pamant. Amestecarea vinului Cava Termenul Cava existata abia din 1970, dar stilul de vin datează din secolul al XIX-lea. Înainte de 1970, vin spumant spaniol a fost comercializat ca Champana (de asemenea, Champan și Xampany), dar această practică trebuia să se încheie din cauza asocierii evidente cu adevărata (franceză) șampanie. Termenul Cava a fost ales deoarece înseamnă "peșteră", referindu-se la locul în care vinul a fost depozitat în mod tradițional. În anii 1970, Cava a câștigat respectul în lumea vinului spumant și este acum un brand recunoscut pe plan internațional. Cea mai mare parte a producției Cava are loc în regiunea Catalonia (Catalunya), în special în Penedes. Vinurile sunt realizate covârșitor folosind metoda tradițională, cu ajutorul unei invenții spaniole unice, gyropalette. Aceasta, introdusă în Catalonia în anii 1970, este un dispozitiv mecanic folosit pentru a ghida (transforma) mai multe sticle de vin deodată. A devenit o metodă de bază a vinurilor spumante producătoare de masă. Nivelele de producție (maximum 1 hl de must pe 150 kg de struguri), tăria alcoolică (între 10,8 și 12,8%), presiunea atmosferică (minimum 4 atmosfere) și cel puțin nouă luni petrecute pe drojdii sunt cerințe pentru vinurile care doresc statutul DO Cava. Cava poate fi produsă într-o gamă de niveluri de sec, inclusiv rosé Cava, prin adăugarea unui mic procent de vin roșu în amestec. Nivelurile de dozaj, de la cele mai uscate la cele mai dulci, sunt Brut Nature, Extra Brut, Brut, Extra Seco, Seco, Semi-Seco și Dulce. Deși Penedes este camera mașinilor lui Cava (aproximativ 95% din producția totală), vinul poate fi produs în mod legal în opt regiuni diferite. Asocierile alimentare pentru vinurile Cava Blend includ: Creveți la grătar Carne de porc la gratar Stridie de rock din Sydney cu perle de somon și vinaigret de vin alb.

Produsul iti aduce 2
in contul de fidelitate. detalii

32,00 lei
Disponibil in stoc ?
  • pretul include TVA
  • livrare in 24h
  • livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 300 lei Bucuresti si 500 lei provincie

Cava Blend este un termen folosit pentru a descrie compoziția vinurilor spumante iconice din Spania. Acest amestec constă, în principal, din trei soiuri de struguri: Macabeo (adesea scris Macabeu), Xarel-lo și Parellada. În 1986, Chardonnay a fost oficial permis în amestec, semnând intenția Spaniei de a se actualiza cu vremurile și de a concura cu alte vinuri spumante din Europa. Malvasia alb și soiurile cu pieliță închisă Pinot Noir, Garnacha, Monastrell și Trepat sunt alte adăugiri recente la lista soiurilor de struguri admise la Cava.

O Cava de bună calitate este cunoscuta pentru caracteristicile ei autolitice bine integrate de arome de pâine prăjită, smântână și nuci (migdale). Vinurile cu continut mai mare de Pinot Noir pot arata mai multe arome de boabe de cirese, in timp ce amestecurile mai traditionale contin mere verzi, piersica si chiar note de pamant.

Amestecarea vinului Cava
Termenul Cava existata abia din 1970, dar stilul de vin datează din secolul al XIX-lea. Înainte de 1970, vin spumant spaniol a fost comercializat ca Champana (de asemenea, Champan și Xampany), dar această practică trebuia să se încheie din cauza asocierii evidente cu adevărata (franceză) șampanie. Termenul Cava a fost ales deoarece înseamnă "peșteră", referindu-se la locul în care vinul a fost depozitat în mod tradițional. În anii 1970, Cava a câștigat respectul în lumea vinului spumant și este acum un brand recunoscut pe plan internațional.

Cea mai mare parte a producției Cava are loc în regiunea Catalonia (Catalunya), în special în Penedes. Vinurile sunt realizate covârșitor folosind metoda tradițională, cu ajutorul unei invenții spaniole unice, gyropalette. Aceasta, introdusă în Catalonia în anii 1970, este un dispozitiv mecanic folosit pentru a ghida (transforma) mai multe sticle de vin deodată. A devenit o metodă de bază a vinurilor spumante producătoare de masă.

Nivelele de producție (maximum 1 hl de must pe 150 kg de struguri), tăria alcoolică (între 10,8 și 12,8%), presiunea atmosferică (minimum 4 atmosfere) și cel puțin nouă luni petrecute pe drojdii sunt cerințe pentru vinurile care doresc statutul DO Cava. Cava poate fi produsă într-o gamă de niveluri de sec, inclusiv rosé Cava, prin adăugarea unui mic procent de vin roșu în amestec. Nivelurile de dozaj, de la cele mai uscate la cele mai dulci, sunt Brut Nature, Extra Brut, Brut, Extra Seco, Seco, Semi-Seco și Dulce.

Deși Penedes este camera mașinilor lui Cava (aproximativ 95% din producția totală), vinul poate fi produs în mod legal în opt regiuni diferite.

Asocierile alimentare pentru vinurile Cava Blend includ:

Creveți la grătar
Carne de porc la gratar
Stridie de rock din Sydney cu perle de somon și vinaigret de vin alb.

Caracteristici Cava Chic Barcelona Brut

Tip spumant Cava
Fel Sec
Culoare Alb
Tara Spania
Regiunea Catalunia
Alcool 11.5
Capacitate (ml) 750

Responsabilitati privind produsele si serviciile

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. VINEXPERT. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta VINEXPERT in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.
În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor încasate deja de societatea VINEXPERT, dar nu si alte despagubiri.

VINEXPERT nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, VINEXPERT îsi asuma dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs nu este aprovizionat momentan. Clientul va primi înapoi banii încasati de societatea VINEXPERT pentru respectiva comanda.

Livrarea produselor

Produsele comandate se pot livra atat in tara, cat si in strainatate, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul ales de tine si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

LIVRAREA COMENZILOR IN BUCURESTI se face:

GRATUIT la sediul tau - daca valoarea (cu TVA) depaseste 300 RON

Costul transportului (pentru comenzi sub 300 RON) se calculeaza astfel: 17 RON TVA inclus pentru colete in greutate de pana la 1kg, dupa care se adauga 0,80 RON TVA inclus pentru fiecare kilogram in plus.

LIVRAREA COMENZILOR IN TARA se face:

GRATUIT la sediul tau - daca valoarea (cu TVA) depaseste 500 RON

Costul transportului se calculeaza astfel: 19 RON TVA inclus pentru colete in greutate de pana la 1 kg, dupa care se adauga 0,80 RON TVA inclus pentru fiecare kilogram in plus.

Toate costurile vor apare in factura proforma, separat de costul produselor achizitionate.
In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaza din momentul intrarii intregii sume in contul VINEXPERT.ro.

LIVRAREA COMENZILOR IN AFARA TARII:

Pentru comenzile ce se doresc a fi expediate in afara tarii, trebuie sa ne solicitati in scris o cotatie de transport, la adresa sales@vinexpert.ro. 

Programul de inregistrare a comenzilor si expediere a coletelor este urmatorul:

1)      Verificare și operare comenzi: 10:00 – 13:00

2)      Livrare:

-   pentru comenzile trimise pana in orele 13:00, preluarea de catre curier se face in aceeași zi, urmand ca livrarea sa se faca a doua zi;

-   pentru comenzile trimise dupa orele 13:00, preluarea de catre curier se face in urmatoarea zi lucratoare;

-   pentru comenzile trimise in ziua de VINERI dupa orele 13:00, preluarea de catre curier se face in ziua de LUNI, iar livrarea a doua zi, respectiv MARTI.

In anumite conditii: comanda a fost lansata intr-o zi nelucratoare, aparitia unor influente nefavorabile ce nu se afla sub controlul nostru sau al transportatorului (conditii meteo nefavorabile, cazuri de forta majora), intervalul in care se livreaza marfa poate creste. In acest caz, va vom notifica prin email sau telefon.

In cazul produselor care nu se afla pe stoc, dupa efectuarea comenzii, veti fi contactat pe e-mail sau telefon, de catre un reprezentant VINEXPERT pentru a confirma comanda si pentru a fi instiintat despre disponibilitatea produsului/produselor si timpul estimat de livrare.


In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la numarul de telefon declarat, in caz contrar, Vinexpert.ro va pastra bunurile comandate timp de 3 zile lucratoare, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.
In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru sau al furnizorului, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare.

VINEXPERT isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

Plata produselor comandate se poate face:

  1. ramburs/numerar la livrare (clienti persoane fizice/juridice) 
  2. prin virament bancar in contul nostru (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice). 
  3. on-line prin card bancar (carte de credit/debit, inclusiv cardurile romanesti)
  4. plata cu numerar sau carte de credit/debit la ridicarea marfii din magazinele noastre.
Plata in numerar

Plata numerar se face in lei catre comisionarul care efectueaza livrarea, integral in momentul primirii produselor.

Plata prin virament bancar

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele:
Nume firma: S.C. VINEXPERT S.R.L.
IBAN LEI: RO02 BACX 0000 0005 7863 7000
IBAN EURO: RO72 BACX 0000 0005 7863 7001
Banca: UniCredit Bank, Agentia Unirii, Bucuresti
Cod unic inregistrare: RO11763890

Plata cu card on-line

Puteti efectua plata on-line cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD.

Pentru plata cu card procesatorul este serviciul de plata Plationline iar cardurile acceptate sunt Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro, plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca vinexpert.ro

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

×

Aboneaza-te la newsletter si esti la curent cu noutatile si promotiile noastre