Vinuri, șampanii și băuturi fine la cel mai bun preț Asistenta la: 0755 846 874, alte informații: 0740 100 397

Caută produsul preferat
Meniu

Sampanie Louis Roederer Brut Premier

Brand Louis Roederer • Cod produs ART101465

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

250 Lei

"Prospetimea, finetea si luminozitatea Brut Premier il fac vinul perfect pentru ocazii festive. Textura sa structurata, bogatia si lungimea sunt distincte de vin. Este un vin complet, complex, bogat si puternic,
ramanand in acelasi timp un mare clasic." - Jean-Baptiste Lecaillon, Maestrul pivnitei

Dupa rasturnarile de la inceputul anilor 1900, in special primul razboi mondial care a distrus mai mult de jumatate din mosia Louis Roederer, Leon Olry Roederer a reconstruit podgoriile. El a decis sa cumpere struguri pentru a asigura continuitatea Casei in aceasta perioada dificila si, in acelasi timp, a creat un vin multi-vintage care avea o aroma consistenta, indiferent de anul recoltei. Acum se numeste Brut Premier.

Un amestec de aproximativ 40% Pinot noir, 40% Chardonnay si 20% Pinot Meunier, Brut Premier cuprinde vin maturat in tonuri de stejar produse din trei soiuri de struguri Champagne care provin din diferite crusuri selectate de Louis Roederer. Este invechit timp de 3 ani in pivnitele lui Louis Roederer si lasat timp de minimum 6 luni dupa degajare.

Afland un echilibru perfect intre tinerete si maturitate, seductie si caracter, prospetime si vinozitate, Brut Premier este o sampanie armonioasa si structurata, eleganta si plina de viata, cu o exuberanta unica. Textura sa structurata, bogatia si lungimea sunt distincte de vin. Este un vin complet, complex, bogat si puternic, ramanand in acelasi timp un mare clasic.

Caracteristici

Locatie Champagne
Tip vin Brut
Alcool 12%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Sampanie alba
Tara Franta
Origine Import
Soi Chardonay; Pinot Meunier; Pinot Noir