Vinuri, șampanii și băuturi fine la cel mai bun preț Asistenta la: 0755 846 874, alte informații: 0740 100 397

Caută produsul preferat
Meniu
Sampanie Barons de Rothschild Rare Vintage 2010
  • Sampanie Barons de Rothschild Rare Vintage 2010
    Sampanie Barons de Rothschild Rare Vintage 2010

Sampanie Barons de Rothschild Rare Vintage 2010

Brand Rothschild • Cod produs BAROTHBLBLCRAVI

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

356 Lei

Doar 6.240 de sticle au fost fabricate din acest Blanc de Blancs Rare Vintage 2010 și reprezintă cea mai mare expresie creată vreodată de Champagne Barons de Rothschild. În cutia sa cadou cu design elegant, face un cadou rafinat pentru oricine se bucură de lucrurile mai fine din viață. 2010 a fost un an grozav pentru Chardonnay în Champagne, așa că familia Rothschild i-a acordat lui Blanc de Blancs tratamentul de superstar. Folosind doar Chardonnay, este îmbătrânit pe drojdie timp de cel puțin opt ani (de două ori mai mare decât pentru standardul Blanc de Blancs) și încă un an după degajare. Nucios si picant, Champagne Barons de Rothschild Blanc de Blancs Rare Vintage 2010 este un vin în perfectă armonie. Descoperiți arome de marțipan, alune prăjite, caise, nucșoară și mirodenii într-o înghițitură. Acest lucru este pur și simplu senzațional, mai ales dacă este servit cu caviar, stridii proaspăte, pui fript sau ciuperci.

Blanc de Blancs se distinge prin rochia sa galbenă, cristalină, galbenă, care aduce la lumină spumă fină și fire persistente de bule delicate.

Chardonnay-ul este extrem de distinctiv în acest cuvée cu arome intense de o puritate rară. Notele dominante de citrice se amestecă cu indicii aromatice de migdale proaspete și fructe uscate.

Caracteristici

Locatie Champagne
Tip vin Brut
Alcool 12%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Sampanie alba
Tara Franta
Origine Import
Soi Chardonnay