Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Purcari Nocturne Chardonnay
  • Purcari Nocturne Chardonnay
    Purcari Nocturne Chardonnay

Purcari Nocturne Chardonnay

Brand Purcari • Cod produs ART101511

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

51.05 Lei

Alege un alt produs disponibil

Gama Purcari Nocturnee este o editie limitata de vinuri, obtinuta din struguri recoltati noaptea. Tehnica de recoltare pe timpul noptii, specifica podgoriilor de top internationale, are avantajul ca nivelul de zaharuri din struguri este stabil, iar aciditatea este echilibrata.

Purcari Nocturnee Chardonnay este considerat de catre viticultorii moldoveni drept regele vinurilor albe: superb, distins si intens, obtinut integral din struguri din soiul Chardonnay.

Purcari Nocturnee Chardonnay are o culoare usor galbuie, transparenta, si se distinge prin aroma sa intensa, dominata de flori si fructe exotice. Are gust plin si opulent, completat de note de migdal si vanilie, urmat de postgustul prelung si placut.

Obtinut din struguri recoltati si selectati manual, vinificati prin metoda traditionala, Purcari Nocturnee Chardonnay este alegerea potrivita in orice situatie, fie ca vorbim despre o cina in familie, o intalnire, un eveniment sau pentru un cadou, datorita calitatii sale de necontestat.

Purcari Nocturnee Chardonnay se serveste la o temperatura recomandata de 10-12°С, ca aperitiv sau acompaniat de branzeturi proaspete, salate de cruditati sau preparate pe baza de peste.

Caracteristici

Locatie Purcari
Tip vin Sec
Alcool 14%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Republica Moldova
Origine Import
Soi Chardonnay
Top