Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Pierneef Syrah Viognier 2017 La Motte
  • Pierneef Syrah Viognier 2017 La Motte
    Pierneef Syrah Viognier 2017 La Motte

Pierneef Syrah Viognier 2017 La Motte

Brand La Motte • Cod produs ART101279

Produs disponibil pe crushwineshop.ro

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

Podgoriile Elim cresc pe soluri duplex cu un continut ridicat de ferocret (piatra de cafea), podgoriile din Walker Bay pe soluri de sisturi putin adanci, iar podgoriile din Franschhoek pe soluri adanci, nisipoase, de gresie descompusa si granit. Viognierul din Franschhoek a fost ales datorita maturarii sale tarzii si a fost recoltat impreuna cu Shiraz pentru a cofermenta. Conditiile de mai sus au produs un vin deosebit, in care terroir-ul este pus in lumina reflectoarelor.

Note degustare:

Desi cu o productie mare in acest sezon, strugurii din regiunea Elim au produs o culoare si o aroma intensa - o alta expresie buna din unele dintre cele mai sudice podgorii din Africa. Fructele de mure si condimentele de piper sunt proeminente, in timp ce stejarul integrat ofera profunzime pentru nas. Gustul este moale, matasos si usor de savurat, cu finete si prospetime pe final.

Asocieri culinare: Acest cupaj de vin alb si rosu (Syrah si Viognier respectiv) este un partener versatil pentru mancare, deoarece structura si condimentele vinului rosu Syrah, precum si nuantele florale ale vinului alb Viognier, ii permit sa se potriveasca cu carnea de vita, vanat si mezeluri, curry aromat, vanat de pasare, prepelita sau rata.

Caracteristici

Locatie Western Cape
Tip vin Sec
Alcool 14%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Africa de Sud
Origine Import
Soi Syrah; Viognier
Top