Vinuri, șampanii și băuturi fine la cel mai bun preț Asistenta la: 0755 846 874, alte informații: 0740 100 397

Caută produsul preferat
Meniu

Paolo Mennini Moments Sauvignon Blanc

Brand Mennini • Cod produs ART100986

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

59.5 Lei

CRAMA MENNINI – din Podgoria Dragasani, situata in localitatea Strejesti, este un paradis natural de vii si livezi, de peste 300 de hectare, din care peste 70 hectare sunt ocupate cu vita de vie de calitate superioara, in cea mai mare parte replantata cu respectarea normelor unei viticulturi moderne, orientate spre productii de soiuri autohtone ca: Burgund Mare, Negru de Dragasani, Tamaioasa Romaneasca si Muscat Ottonel, dar si internationale ca: Chardonay, Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Merlot si Cabernet Sauvignon.Crama Meninni cu o capacitate de peste 1 milion de litri, a fost construita in anul 2012 si este dotata cu tehnologia moderna necesara producerii unor vinuri de calitate superioara.

Note de degustare:

Culoare: limpede, galben pai cu reflexe verzui, stralucitore.
Nas: dezvaluie arome placute de iasomie, merisoare, grapefruit,pere, nuante ample exotice ce il fac placut, armonios si interesant.
Gust: se face placut de la primul impact, usor de abordat, dar in acelasi timp complex, nunantat de arome exotice placute si fructe bine coapte: ananas, pere, banane, cu final lubg si revigorant, memorabil. Asocieri culinare: Se potriveste bine cu preparatele din peste in general si cu carnea alba. Exceptional cu homar si fructe de mare.

Temperatura de servire: 6-8 grade Celsius.

Caracteristici

Locatie Dragasani
Tip vin Sec
Alcool 13%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Sauvignon Blanc