In perioada 19.02 - 04.03 lucram la relocarea depozitului si actualizarea platformei (detalii)Ai nevoie de ajutor?  0746 548 629  

Meniu
Vezi toate produsele
Langhe Nebbiolo 2021 DOC, Michele Chiarlo
  • Langhe Nebbiolo 2021 DOC, Michele Chiarlo
    Langhe Nebbiolo 2021 DOC, Michele Chiarlo

Langhe Nebbiolo 2021 DOC, Michele Chiarlo

Brand Michele Chiarlo • Cod produs ART103683

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

150 Lei

Alege un alt produs disponibil

Note de degustare
În pahar prezintă o culoare roșu granat, destul de palid. Nasul se caracterizează printr-o gamă largă de arome elegante, în care notele florale se amestecă cu note de mici fructe de tupus și condimente. La palat are o structura buna, bine invaluita, cu o textura tannica eleganta.

Asocieri culinare
De băut pe toată durata mesei, se asortează perfect cu preparate din carne albă și roșie. Ideală și cu aperitive, primele feluri pe bază de carne și brânzeturi cu maturare medie, merită încercată cu o rolată de iepure.

LANGHE NEBBIOLO DOC "IL PRINCIPE" 2021 - MICHELE CHIARLO: DE CE NE PLACE
„Il Principe” este un vin care exprimă cele mai tradiționale caractere ale denumirii Langhe Nebbiolo DOC, întruchipând în mod clasic caracteristicile varietale care se regăsesc într-un Nebbiolo tânăr: arome subtile care amintesc de flori și fructe se combină cu o băutură plăcută și persistentă. Strugurii provin din podgorii calcaro-argile și, după fermentare, sunt învechiți aproximativ un an în butoaie mari. O sticlă în care compania Michele Chiarlo îmbină calitatea și măiestria într-una singură, la care este cu adevărat greu de rezistat.

Caracteristici

Locatie Piemonte
Tip vin Sec
Alcool 13.5%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Rosu
Tara Italia
Origine Import
Soi Nebbiolo
Top