Vinuri, șampanii și băuturi fine la cel mai bun prețContactează-ne 0740 100 397  

Caută produsul preferat
Meniu

Lacerta Cuvee IX Imperial 6L

Brand Lacerta • Cod produs LACERTAIX6RORCU

Un cupaj roşu deosebit ce captivează la prima vedere cu nuanţa sa intensă, pentru ca mai apoi să seducă gustativ cu nuanţe bogate de fructe de pădure, ciocolată şi cafea. Vinul este tânăr şi nerăbdător să-şi exprime personalitatea proaspătă şi să-şi etaleze accentele fin zaharisite.

Domeniul Lacerta este reprezentarea perfectă a așa-zisei lumi noi a vinului. Păstrarea vinurilor se face în barrique, butoaie de stejar special provenite din Franța, SUA, Rusia, Ungaria și Romania, care adaugă personalitate, arome și nuanțe fructate. 
Vechiul și noul se împletesc, iar forța naturii e folosită pentru a maximiza potențialul vinurilor și pentru ca procesarea strugurilor să fie cât mai blândă.

Cuvee IX este un cupaj roşu deosebit ce captivează la prima vedere cu nuanţa sa intensă, pentru ca mai apoi să seducă gustativ cu nuanţe bogate de fructe de pădure, ciocolată şi cafea. Vinul este tânăr şi nerăbdător să-şi exprime personalitatea proaspătă şi să-şi etaleze accentele fin zaharisite. Alcoolul este frumos integrat, gustul plin şi finalul fructat, cu influenţe fine ce amintesc de aroma plăcută a lichiorului de cafea, împrumutate în timpul maturării în barrique.

Notele degustării

 • Culoare: Roşu intens.
 • Miros: Buchet expresiv, dominat de nuanţe de vişină, fructe negre şi condimente.
 • Gust: Arome bogate de vişină, ciocolată neagră, vanilie şi cafea.

Cupaj:
Cabernet Sauvignon, Merlot Feteasca, Neagra Blaufraenkisch

Se recomandă savurarea acestuia la 17-19°C, alături de brânzeturi puternic aromate sau deserturi cu ciocolată neagră.

  Locatie Dealu Mare
  Tip vin Sec
  Alcool 14,4%
  Capacitate 600 cl
  Culoare vin Vin rosu
  Tara Romania
  Origine Romanesc
  Soi Cabernet Sauvignon; Feteasca Neagra; Merlot; Syrah