Vinuri, șampanii și băuturi fine la cel mai bun preț Asistenta la: 0755 846 874, alte informații: 0740 100 397

Caută produsul preferat
Meniu

La Reve Sauvignon Blanc Paolo Mennini

Brand Crama Mennini • Cod produs ART100985

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

45.82 Lei

Note de degustare:


Culoare: limpede, galben pai cu reflexe verzui.
Nas: parfumul este intens, persistent, elegant si articulat. Bogatia aromelor scoate in evidenta fructul- fructul pasiunii, pepene alb, floare de batran, floare de portocal; condimentele- ardei iute si ghimbir; nota de prospetime obtinuta cu iarba de lamaie, oregano, maghiran si frunze de menta. Notele varietale de bus si frunze de rosii sunt combinate cu usoare note citrice de lime si grapefruit.
Gust: intens, delicat mineral, fructat si persistent: elegant si echilibrat. Complexitatea aromelor gaseste o corespondenta excelenta pe palat. Notele de salvie se amesteca cu o explozie de fructe tropicale si fructe coapte. Prospetime mare, aroma placuta si aciditate echilibrata. Lung si progresiv cu note minerale in final, persistenta este remarcabila.

Recoltare: manuala, cu selectie atenta a strugurilor.

Maturare: La sfarsitul fermentatiei, vinul este tinut pe drojdie (battonage) in recipiente din otel inoxidabil timp de sase luni. Vinul este imbuteliat si depozitat in incaperi termic conditionate timp de cel putin doua luni inainte de a fi vandut.

Vinificare: Strugurii sunt desciorchinati delicat si lasati sa se macereze pentru o perioada scurta. Apoi se preseaza usor si mustul obtinut este clarificat prin decantare. Mustul fermenteaza apoi la o temperatura controlata in recipiente din otel inoxidabil, in absenta oxigenului.

Caracteristici

Locatie Dragasani
Tip vin Sec
Alcool 13%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Sauvignon Blanc