Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Kisi Qvevri 2021
  • Kisi Qvevri 2021
    Kisi Qvevri 2021

Kisi Qvevri 2021

Brand Qvevri Wine Cellar • Cod produs ART102488

Produs disponibil pe crushwineshop.ro

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

Soi: 100% Kisi

Kisi Qvevri este produs din soiul antic georgian kisi. Strugurii sunt culeși atent și fermentați în ulcior. KISI caracterizat prin culoarea chihlimbarului. Se distinge prin aroma și gustul de migdale prăjite, ierburi uscate, fructe delicate și caise uscate. Vinul este armonios, moale, sofisticat și elegant.

Crama Qvevri Wine Cellar practică tradiții vechi de 350 de ani ale vinificației. Restaurarea acestei tradiții patrimoniale a fost rezultatul multor ani de cercetare în vinificația de teren și tradițiile strămoșilor georgieni care au fost predate până în zilele noastre.

Înființată în 2015 de vinificatorul de a treia generație, Ivan Nareklishvili, Crama Qvevri Wine Cellar este specializată în soiurile locale de struguri și în vechile metode de vinificație din Georgia. Cu ochiul unui vinificator modern pentru controlul calității și mâna constantă a intervenției minime, Nareklishvili este unic pentru capacitatea sa de a finisa un ferment natural pentru a dezvălui cele mai bune drojdii native și tehnici tradiționale, fără a risca îndepărtarea de la metodă.

 

Note de degustare:

Culoare: chihlimbar

Nas: note migdale prajite si ierburi uscate

Gust: aroma fructelor delicate si a caiselor coapte

Caracteristici

Locatie Kakheti
Tip vin Sec
Alcool 13%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin alb
Tara Georgia
Origine Import
Soi Kisi
Top