Contacteaza-ne acum!
09:30-18:00, L-V
Cosul tau de cumparaturi
0 produse (0,00 lei)

Despre Vinexpert - Vinexpert

Despre VINEXPERT

Fondat in 1999, VINEXPERT a devenit rapid cel mai mare lant de magazine specializate in import si distributie de vinuri medii si premium, spirtoase, delicatese si accesorii, din Romania, dar si principalul promotor al culturii vinului la noi in tara.

Tinand pasul cu vremurile, in 2006 am lansat www.evinoteca.ro, care a devenit astazi www.vinexpert.ro principalul magazin online de vinuri.

In acelasi an, detinatorii MATCH POINT au creat VINO VERO, primul importator de vinuri de calitate din Romania, care a fost votat de catre un Juriu National drept primcipalul importator de vinuri imbuteliate. In 2007, Match Point a devenit actionar Vinexpert.

In momentul de fata, Vino Vero s-a unit cu Vinexpert, numele noii companii fiind VINEXPERT.

Pentru a alcatui selectia VINEXPERT, ne bazam pe sfaturile competente ale lui Brett Crittenden, Senior International Wine Judge pentru Decanter World Wine Awards, Director European pentru Diva Noua Zeelanda si Diva Australia si consultant pentru Agentia Diva – specialisti in distributia si vanzarea celor mai bune vinuri din Franta, Italia, Spania, Germania. Colaboram cu DIVA pentru chateau-urile si domeniile din Franta, Italia, Spania, Germania, Noua Zeelanda si Australia.

Vinexpert este principalul retailer roman, cu peste 1500 de branduri in portofoliu. Majoritatea vinurilor noastre sunt importate direct si in exclusivitate. Pe langa cele mai bune vinuri romanesti si marile chateau-uri frantuzesti, selectia noastra include unele dintre cele mai importante nume la nivel mondial:

Franta: Champagne Pol Roger, Champagne Cattier, E. Guigal, Maison Champy, Paul Mas, Château de Parenchère, Château Puech Haut, Armagnac Castarede, Calvados Château du Breuil,  Cognac de Collection Grosperrin

Italia: Ferrari, Casanova di Neri, Zeni, Araldica-Alasia, Grappa Marzadro, Tenuta San Leonardo, Dievole

Germania: Egon Muller, Balthasar Ress, Van Volxen

Spania: Marques de Grinon, Vallegarcia

Portugalia: Taylor’s

Australia: Yalumba, Killikanoon

Chile: Tarapaca, Misiones de Rengo, Vina Mar, Neyen, Altair, Sideral

Africa de Sud: Kanonkop, Mulderbosch, Longridge 

Argentina: Salentein, Tamari, Gran Callia, Finca La Celia

Noua Zeelanda: Mt. Difficulty, Martinborough Vineyards, Dog Point, Craggy Range, Wild Rock, Koru, Black Sheep

Deoarece vinurile bune isi ating potentialul maxim daca sunt baute din pahare pe masura, suntem importatorul unic al renumitului brand RIEDEL in Romania.

Produse Gourmet - Edouard Artzner (Franta), Pralibel (Belgia), Gran Cuccina si Acetaia Leonardi (Italia), Ulei de Masline Marques de Grinon (Spania), ceaiuri si cafele selectionate - Taylors of Harrogate (Anglia) si trabucuri – Oliva (Nicaragua) adauga un plus de arome sortimentelor noastre. 

Suntem primii din acest sector care sa ofere cel mai inalt nivel clientilor nostril:

  • Comenzile pot fi facute telefonic sau prin e-mail
  • De la o anumita valoare, livrarea este gratuita in Bucuresti si in tara
  • Asistenta pentru restaurante si persoane fizice:liste cu vinuri, combinarea vinului cu diverse feluri de mancare
  • Asistenta pentru colectionarii de vinuri si detinatorii de pivnite private
  • Degustari corporate sau private, team-buildings, cocktail-uri
  • Cadouri corporate sau private ce pot fi personalizate prin gravura laser sau etichete

Colaboram indeaproape cu segmentul HoReCa – vinurile noastre sunt listate in peste 100 de restaurante si hoteluri din tara.

In calitate de sustinatori ai culturii vinului, am tradus Povestea Vinului de Hugh Johnson si Degustarea Vinului de Jancis Robinson, in colaborare cu Octopus Publishing House London.

Ultima actualizare: 21.01.2014

×

Aboneaza-te la newsletter si esti la curent cu noutatile si promotiile noastre