Contacteaza-ne acum!
09:30-18:00, L-V
Cosul tau de cumparaturi
0 produse (0,00 lei)

Cosuri Cadou

(176 produse)

De 15 ani VINEXPERT contribuie la dezvoltarea culturii vinului in Romania iar cuvintele care au exprimat in toata aceasta perioada filozofia companiei sunt: experienta, pasiune, inovatie, inspiratie si stil. Pe scurt, PHILOSOPHY IN A GLASS.

Magazinul nostru a devenit, in scurt timp, o solutie pentru cei aflati in cautare de cosuri cadou la un pret accesibil pentru cei dragi. Cosurile cadou cu bauturi rafinate, paharele elegante, dar si cadourile cu sticle de vin personalizate cu folie auto-adeziva aplicata au facut din VINEXPERT un magazin online cu propuneri de daruri ieftine si originale.

De-a lungul anilor, VINEXPERT a devenit alegerea favorita pentru toti cei dornici de a oferi cadouri traditionale, rafinate si unice, destinate atat domnilor, cat si doamnelor.

In timp, solicitarile tot mai sofisticate ale pietei au determinat formarea unei echipe specializate de consilieri pentru cadouri, care a conceput mii de variante de cadouri tip cos pentru cei mai importanti dintre dumneavoastra! 

51,00 lei
78,00 lei
93,00 lei
98,00 lei
Produse pe pagina
×

Aboneaza-te la newsletter si esti la curent cu noutatile si promotiile noastre