Produsele Vinexpert sunt disponibile pe crushwineshop.roAi nevoie de ajutor?  0712 173 373  

Meniu
Cava Chic Barcelona Rose Demisec
  • Cava Chic Barcelona Rose Demisec
    Cava Chic Barcelona Rose Demisec

Cava Chic Barcelona Rose Demisec

Brand Chic Barcelona • Cod produs CHICBPVFXXESZCU

Produs disponibil pe crushwineshop.ro

5 - 3 review-uri

Vin spumant de culoarea intensa a somonului roz, cu perlaj mic si plin de viata, cu arome de trandafiri si fructe de padure. Pe palat creeaza un echilibru excelent si structura minunata.

Chic Barcelona Rosé este un cava dintr-un singur soi obținut din soiul ușor fructat de struguri Trepat, care încântă cu mirosul de trandafiri și fructe de pădure.

O Cava de bună calitate este cunoscuta pentru caracteristicile ei autolitice bine integrate de arome de pâine prăjită, smântână și nuci (migdale). Vinurile cu continut mai mare de Pinot Noir pot arata mai multe arome de boabe de cirese, in timp ce amestecurile mai traditionale contin mere verzi, piersica si chiar note de pamant.

Cea mai mare parte a producției Cava are loc în regiunea Catalonia (Catalunya), în special în Penedes. Vinurile sunt realizate covârșitor folosind metoda tradițională, cu ajutorul unei invenții spaniole unice, gyropalette. Aceasta, introdusă în Catalonia în anii 1970, este un dispozitiv mecanic folosit pentru a ghida (transforma) mai multe sticle de vin deodată. A devenit o metodă de bază a vinurilor spumante producătoare de masă.

Caracteristici

Locatie Catalonia
Tip vin Demisec
Alcool 11,5%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Cava rose
Tara Spania
Origine Import
Soi Trepat

Bestseller
Este unul dintre cele mai vândute și apreciate produse.

Top