Ai 5% EXTRA reducere la prima comandă, după abonarea la newsletter (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 0740 100 397  

Meniu
Bock Cabernet Franc
  • Bock Cabernet Franc
    Bock Cabernet Franc

Bock Cabernet Franc

Brand Bock Winery • Cod produs ART100712

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

59 Lei

Alege un alt produs disponibil

Ai 5% EXTRA reducere

Vinurile din Regiunea Viticola Villány sunt considerate atat de calitate excelenta, cat si de succes comercial de catre experti si consumatori si de piata vinului din Ungaria. Primul sistem complet de protectie a originii din Ungaria a fost dezvoltat aici.

Ruta Vinului Villány-Siklós este primul bastion al turismului vinicol maghiar. Traditiile includ prezenta vinurilor Kadarka, Portugieser sau Schiller.

Regiunea viticola Villány, totusi, este capabila sa avanseze continuu, pe langa respectarea traditiilor. Ofera o gama aproape perfecta si completa de vinuri.

Un soi global care si-a gasit o casa in regiunea viticola Villány. in timp ce in alte parti ale lumii, Sauvignon este Cabernetul principal, in Villány Cabernet Franc a iesit in prim-plan.

Dupa fermentare este maturat in butoaie mari de stejar timp de 12 luni.

Este un vin rosu intens, plin, de intensitate intunecata.

Este remarcabil de complex ca buchet si gust, in care fructul sau creeaza o unitate armonioasa cu aromele provenite din butoi.

Caracteristici

Locatie Villány
Tip vin Sec
Alcool 14%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Ungaria
Origine Import
Soi Cabernet Franc; Cabernet Sauvignon
Top