Vinuri, șampanii și băuturi fine la cel mai bun preț Asistenta la: 0755 846 874, alte informații: 0740 100 397

Caută produsul preferat
Meniu

Bauer Feteasca Neagra

Brand Bauer • Cod produs ART100632

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

108 Lei

Oenologul Olivier Bauer a pus bazale unei crame moderne la Drăgășani, acolo unde a găsit condițiile climatice propice și de sol pentru soiurile sale de struguri.

Folosind atât soiuri autohtone, cât și altele, crama Bauer a reușit să extragă potențialul maxim din fiecare bob de strugure. Este și cazul vinului roșu sec Bauer Fetească Neagră, învechit în butoaie de stejar și obținut din struguri culeși manual, care trec printr-un proces de fermentație naturală în butoaie de inox.

Strugurii aleși pentru acest vin provin dintr-o nișă a podgoriei, din tulpini de viță de vie vechi de peste 35 de ani, ceea ce înseamnă că a concentrat în fructele sale toate caracteristicile specifice zonei.

O poveste despre vremuri de altă dată, Bauer Fetească Neagră bucură cu aroma sa inconfundabilă, ce aduce împreună prunele uscate cu scorțișoara și stafidele negre.

Bauer Fetească Neagră face parte dintr-o colecție specială a cramei Bauer, din care fac parte doar până la 3000 de sticle, ceea ce face vinul cu atât mai special.

Soi : 100% Feteasca Neagra

Note de degustare : 

  • Culoare - rosu rubiniu 
  • Nas - note de prune uscate si stafide negre, scortisoara
  • Gust - paleta aromatica dezvaluie taninuri delicate, tonuri de fructe rosii si tuse de dulceata, totul completat de o aciditate placuta

Asocieri culinare : ideal alaturi de preparate din carne rosie

Temperatura de servire : 16 -18 grade Celsius

Caracteristici

Locatie Dragasani
Tip vin Sec
Alcool 14.5%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Feteasca Neagra