Ai 5% EXTRA reducere la prima comandă, după abonarea la newsletter (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 0740 100 397  

Meniu
Bardet Chateau du Val D'or 2016 Emilion Grand Cru
  • Bardet Chateau du Val D'or 2016 Emilion Grand Cru
    Bardet Chateau du Val D'or 2016 Emilion Grand Cru

Bardet Chateau du Val D'or 2016 Emilion Grand Cru

Brand Bardet • Cod produs ART100620

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

130 Lei

Alege un alt produs disponibil

Ai 5% EXTRA reducere

Château du Val d’Or este situat pe marginea cea mai de sud a zonei Saint-Émilion, pe malul râului Dordogne. Aici, solul este dominat de pietriș, la fel ca pe malul stâng. Cabernet Sauvignon prosperă în aceste condiții. Acestea fiind spuse, acest castel de la începutul secolului al XVII-lea are o proporție mare de viță de vie veche Merlot plantată pe pante dominante de lut deasupra Cabernetului pietriș. Cabernet Franc este cultivat între cele două pe soluri mai nisipoase.

Val d’Or este cunoscut pentru producerea de vinuri pe malul drept, cu stilul, structura și profunzimea expresiilor fine de pe malul stâng Medoc. Acest 86% Merlot, 8% Cabernet Franc și 6% Cabernet Sauvignon este maturat timp de 18 luni în baricuri noi de stejar francez 50%, restul în stejar vechi și oțel inoxidabil.

Nasul este fin și expresiv, evocând fructe negre și migdale prăjite. Când este învârtit, stilul este delicat, cu arome de afumat și ars, accentuate de marțipan. Atacul este pur și puternic, cu arome de fructe negre și o notă de condimente (piper, nucșoară și scorțișoară). Echilibrat și generos; finisajul este elegant și de lungă durată.

Caracteristici

Locatie Bordeaux
Tip vin Sec
Alcool 14%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Franta
Origine Import
Soi Cabernet Franc; Cabernet Sauvignon; Merlot
Top