Contribuim de peste 24 ani la dezvoltarea culturii vinului în România (detalii)Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne 0740 100 397  

Meniu
Anima 3 Fete Negre Sahateni Magnum 1.5L
  • Anima 3 Fete Negre Sahateni Magnum 1.5L
    Anima 3 Fete Negre Sahateni Magnum 1.5L

Anima 3 Fete Negre Sahateni Magnum 1.5L

Brand Aurelia Visinescu • Cod produs ANIM3DSDRORCU

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

248 Lei

Alege un alt produs disponibil

Ai 5% EXTRA reducere

Cei mai buni struguri Feteasca Neagra daruiti de terroir-ul Fintesti – Naeni Dealu Mare si culesi in anii de recolta exceptionali, semneaza caracterul sublim al acestui vin exclusivist, creat parca sa insufle emotie fiecarei degustari.

Vinul oglindeste calitatile aromatice ale soiului din anii de recolta 2014, 2015 si 2016, slefuite de un proces de maturare in butoaie din stejar romanesc si frantuzesc ce dureaza intre 12 si 24 de luni.

Tot lemnul este ales si pentru a odihni 3 Fete Negre intr-o cutie eleganta pana la momentul degustarii sau pentru a-l pastra si etala in colectia personala de vinuri alese.

Indiferent cand alegeti sa il savurati, acest vin isi va dezvalui intru totul potentialul aromatic la o temperatura de 16 - 18°C, insotit de branzeturi, preparate pe baza de miel sau vanat si ciocolata neagra.

Note de degustare:

Culoare: rosu inchis, cu straluciri grena
Nas: note elegante, intens parfumate, unde se remarca fructele negre, ciocolata amaruie si vanilia
Gust: un melanj aromatic nuantat, dominat de accente bogate de prune, marmelada, cafea si tabac, care conduc spre un postgust lung si catifelat

Caracteristici

Locatie Dealu Mare
Tip vin Sec
Alcool 15%
Capacitate 150 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Feteasca Neagra
Top