Vinuri, șampanii și băuturi fine la cel mai bun preț Asistenta la: 0755 846 874, alte informații: 0740 100 397

Caută produsul preferat
Meniu

Alira Grand Vin Feteasca Neagra

Brand Alira • Cod produs ALIRAWCR16RORFN

Ai cumpărat acest produs? Adaugă un review

82.11 Lei

Alira Grand Vin Fetească Neagră este un vin sec, de culoare purpurie, ce scoate la iveală note de pâine prăjită, vanilie și zmeură. Taninurile elegante sunt perfect susținute de gustul de fructe roșii și de post-gust-ul de durată. Structura vinului este cursivă, închegată, iar axa culoare-aromă-gust-post-gust este în deplină armonie.

 

100% Feteasca Neagra

Notele degustării: 

  • Gust: cireșele sunt dominante pentru ca în postgustul lung să întâlnim note de piper alb.

  • Nas: ne dezvăluie arome de cireșe negre și prune cu nuanțe afumate. 

  • Culoare: roșie rubinie de o mare intensitate.

Servirea: recomandăm servirea vinului la o temperatura de 12-18 grade C alături de preparate precum din berbecuț și vită.

 

Vinurile ALIRA din gama Grand Vin, aduc cu un plus de calitate, de arome şi, nu în ultimul rând, vin cu un plus de satisfacţie. Toate cele patru vinuri ale gamei sunt create din cei mai buni struguri, proveniţi de pe cele mai bune parcele, acolo unde via este îngrijită aproape ca un nou-născut, iar producţia la hectar este drastic ţinută sub control, pentru ca strugurii cei mai buni să aibă parte de toată bogăţia pe care le-o oferă Dunărea, solul şi soarele Dobrogei.

După culesul manual şi selecţia atentă a boabelor din care se vor naşte vinurile ALIRA Grand Vin, urmează o vinificare de clasă, cu presare fină, cu fermentări atent controlate şi cu maturare în cele mai bune baricuri. Însă nu toate vinurile realizate astfel ajung să poarte acest simbol al vârfului de calitate, ci numai cele care se califică.

Caracteristici

Locatie Dobrogea
Tip vin Sec
Alcool 13,9%
Capacitate 75 cl
Culoare vin Vin rosu
Tara Romania
Origine Romanesc
Soi Feteasca Neagra