Contacteaza-ne acum!
0755 846 874 (0740 100 397) sau 031 405 19 19
09:30-18:00, L-V
Cosul tau de cumparaturi
0 produse (0,00 lei)
Degustarea vinului

Degustarea vinului

Descriere scurta

„Am selectat câteva dintre marile titluri ale literaturii străine de specialitate, am cumpărat drepturile de autor şi am început să le traducem. Drumul l-am deschis cu Povestea vinului , bestseller-ul internaţional al lui Hugh Johnson, decanul autorilor de specialitate. Scrisă cu savoare şi umor,  ea trasează coordonatele culturale, istorice, geografice şi organoleptice ale vinului. Odată cadrul stabilit, era normal să urmeze un manual practic de degustare. L-am ales pe cel mai bun: Cum se degustă vinul de Jancis Robinson OBE, MV.  E ghidul clasic al novicilor şi cunoscătorilor deopotrivă, fiind prima carte care descifrează vinul prin exerciţii practice de degustare. Cei ce o parcurg învaţă să recunoască cele mai cunoscute soiuri de struguri, de la Chardonnay şi Riesling la Pinot Noir şi Cabernet Sauvignon, dar şi cum să evalueze dulceaţa, aciditatea, fructuozitatea sau corpolenţa unui vin. Nu lipsesc nici sfaturi specifice despre cum se alege vinul la restaurant şi despre potrivirea vinului cu mâncarea.  Sau, în cuvintele autoarei: „Acest ghid “lichid” e menit să vă ţină companie atunci când gustaţi un pahar de vin, explicându-vă de ce vinurile au gusturi atât de diferite şi ajutându-vă să deveniţi (dintr-un consumator ignorant) un degustător informat, capabil să savureze plăcerea.
 Acest manual de degustare e un ghid complet pentru cei însetaţi. El vă povesteşte cum se face vinul, vă explică cum clima şi mărimea sticlei îi influenţează gustul şi vă învaţă cum să-l serviţi şi să-l beţi pentru a-l savura la maximum.”, Maia Banciu, traducător şi coordonator ediţie

Prin informaţii corecte şi deloc stufoase, Jancis Robinson a contribuit mult la popularizarea vinului, făcându-l accesibil unor noi consumatori.”
Guardian

„O mare scriitoare dedicată vinului.”
Observer


„O abordare exhaustivă şi lipsită de inepţii care dezleagă câteva dintre misterele ce ne împiedică să apreciem vinul şi să ne bucurăm de el.”
New York Times

„Am urmărit cu admiraţie cum devine tot mai stăpână pe lumea vinului, din dorinţa de a o deschide tuturor. Urmărindu-şi scopul, a devenit un nume consacrat – pentru totdeauna.”
Hugh Johnson


„Cu greu aţi putea găsi un scriitor de literatură dedicată vinului mai coerent şi mai onest.”
Australian Gourmet Traveller

Recenzii
“Probabil cel mai talentat scriitor despre vinuri, Jancis are o abilitate nelimitată de a scrie cărţi informative şi corecte care devin lecturi esenţiale.”, Robert M. Parker, Jr.
“Pe de parte, cel mai bun autor de literatură despre vin al lumii”, Paul Levy, The Wall Street Journal

“Femeia care face lumea vinului să saliveze doar vorbind… la fel de simplu ca un Beaujolais Nouveau.”, Jerry Shriver, USA Today
Jancis Robinson este una dintre vocile cele mai autorizate şi mai iubite din lumea internaţională a vinului. E licenţiată în matematică şi filosofie a Oxford University, fiind, totodată, singurul jurnalist britanic care a obţinut calificarea de Master of Wine*. A scris zece cărţi, dintre care The Oxford Companion to Wine şi The World Atlas of Wine, scrisă în colaborare cu Hugh Johnson, sunt standarde de referinţă în întreaga lume. Apreciat om de televiziune, degustător şi critic, ea are o rubrică săptămânală în Financial Times şi e consultant pentru pivniţele regale. Jancis e invitată în întreaga lume să ţină cursuri despre vin şi să facă parte din juriile marilor concursuri de specialitate. Cel mai mult timp şi-l dedică, însă, website-ului jancisrobinson.com. A primit numeroase distincţii internaţionale, iar în 1999, prestigioasa revistă Decanter a declarat-o “Personalitatea Anului”. În 2003, Regina Elisabeta II i-a acordat titlul de OBE**.

*MW - Master of Wine este cea mai înaltă calificare profesională din industria vinului, atribuită de The Institute of Masters of Wine din Marea Britanie. Jancis Robinson a devenit MW în 1984, fiind prima persoană din afara industriei care a reuşit să dobândească prestigioasa calificare. În prezent, în lume există 289 de MW.
**OBE - Order of the British Empire, este cel mai important ordin cavaleresc al Imperiului Britanic, instituit de regele George V la 4 iunie 1917.

Produsul iti aduce 3
in contul de fidelitate. detalii

59,00 lei
Disponibil in stoc ?
  • pretul include TVA
  • livrare in 24h
  • livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 300 lei Bucuresti si 500 lei provincie

„Am selectat câteva dintre marile titluri ale literaturii străine de specialitate, am cumpărat drepturile de autor şi am început să le traducem. Drumul l-am deschis cu Povestea vinului , bestseller-ul internaţional al lui Hugh Johnson, decanul autorilor de specialitate. Scrisă cu savoare şi umor,  ea trasează coordonatele culturale, istorice, geografice şi organoleptice ale vinului. Odată cadrul stabilit, era normal să urmeze un manual practic de degustare. L-am ales pe cel mai bun: Cum se degustă vinul de Jancis Robinson OBE, MV.  E ghidul clasic al novicilor şi cunoscătorilor deopotrivă, fiind prima carte care descifrează vinul prin exerciţii practice de degustare. Cei ce o parcurg învaţă să recunoască cele mai cunoscute soiuri de struguri, de la Chardonnay şi Riesling la Pinot Noir şi Cabernet Sauvignon, dar şi cum să evalueze dulceaţa, aciditatea, fructuozitatea sau corpolenţa unui vin. Nu lipsesc nici sfaturi specifice despre cum se alege vinul la restaurant şi despre potrivirea vinului cu mâncarea.  Sau, în cuvintele autoarei: „Acest ghid “lichid” e menit să vă ţină companie atunci când gustaţi un pahar de vin, explicându-vă de ce vinurile au gusturi atât de diferite şi ajutându-vă să deveniţi (dintr-un consumator ignorant) un degustător informat, capabil să savureze plăcerea.
 Acest manual de degustare e un ghid complet pentru cei însetaţi. El vă povesteşte cum se face vinul, vă explică cum clima şi mărimea sticlei îi influenţează gustul şi vă învaţă cum să-l serviţi şi să-l beţi pentru a-l savura la maximum.”, Maia Banciu, traducător şi coordonator ediţie

Prin informaţii corecte şi deloc stufoase, Jancis Robinson a contribuit mult la popularizarea vinului, făcându-l accesibil unor noi consumatori.”
Guardian

„O mare scriitoare dedicată vinului.”
Observer


„O abordare exhaustivă şi lipsită de inepţii care dezleagă câteva dintre misterele ce ne împiedică să apreciem vinul şi să ne bucurăm de el.”
New York Times

„Am urmărit cu admiraţie cum devine tot mai stăpână pe lumea vinului, din dorinţa de a o deschide tuturor. Urmărindu-şi scopul, a devenit un nume consacrat – pentru totdeauna.”
Hugh Johnson


„Cu greu aţi putea găsi un scriitor de literatură dedicată vinului mai coerent şi mai onest.”
Australian Gourmet Traveller

Recenzii
“Probabil cel mai talentat scriitor despre vinuri, Jancis are o abilitate nelimitată de a scrie cărţi informative şi corecte care devin lecturi esenţiale.”, Robert M. Parker, Jr.
“Pe de parte, cel mai bun autor de literatură despre vin al lumii”, Paul Levy, The Wall Street Journal

“Femeia care face lumea vinului să saliveze doar vorbind… la fel de simplu ca un Beaujolais Nouveau.”, Jerry Shriver, USA Today
Jancis Robinson este una dintre vocile cele mai autorizate şi mai iubite din lumea internaţională a vinului. E licenţiată în matematică şi filosofie a Oxford University, fiind, totodată, singurul jurnalist britanic care a obţinut calificarea de Master of Wine*. A scris zece cărţi, dintre care The Oxford Companion to Wine şi The World Atlas of Wine, scrisă în colaborare cu Hugh Johnson, sunt standarde de referinţă în întreaga lume. Apreciat om de televiziune, degustător şi critic, ea are o rubrică săptămânală în Financial Times şi e consultant pentru pivniţele regale. Jancis e invitată în întreaga lume să ţină cursuri despre vin şi să facă parte din juriile marilor concursuri de specialitate. Cel mai mult timp şi-l dedică, însă, website-ului jancisrobinson.com. A primit numeroase distincţii internaţionale, iar în 1999, prestigioasa revistă Decanter a declarat-o “Personalitatea Anului”. În 2003, Regina Elisabeta II i-a acordat titlul de OBE**.

*MW - Master of Wine este cea mai înaltă calificare profesională din industria vinului, atribuită de The Institute of Masters of Wine din Marea Britanie. Jancis Robinson a devenit MW în 1984, fiind prima persoană din afara industriei care a reuşit să dobândească prestigioasa calificare. În prezent, în lume există 289 de MW.
**OBE - Order of the British Empire, este cel mai important ordin cavaleresc al Imperiului Britanic, instituit de regele George V la 4 iunie 1917.

Responsabilitati privind produsele si serviciile

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. VINEXPERT. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta VINEXPERT in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.
În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor încasate deja de societatea VINEXPERT, dar nu si alte despagubiri.

VINEXPERT nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, VINEXPERT îsi asuma dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs nu este aprovizionat momentan. Clientul va primi înapoi banii încasati de societatea VINEXPERT pentru respectiva comanda.

Livrarea produselor

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul ales de tine si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

LIVRAREA COMENZILOR IN BUCURESTI se face:

GRATUIT la sediul tau - daca valoarea (cu TVA) depaseste 300 RON

Costul transportului (pentru comenzi sub 300 RON) se calculeaza astfel: 17 RON TVA inclus pentru colete in greutate de pana la 1kg, dupa care se adauga 0,80 RON TVA inclus pentru fiecare kilogram in plus.

LIVRAREA COMENZILOR IN TARA se face:

GRATUIT la sediul tau - daca valoarea (cu TVA) depaseste 500 RON

Costul transportului se calculeaza astfel: 19 RON TVA inclus pentru colete in greutate de pana la 1 kg, dupa care se adauga 0,80 RON TVA inclus pentru fiecare kilogram in plus.

Toate costurile vor apare in factura proforma, separat de costul produselor achizitionate.
In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaza din momentul intrarii intregii sume in contul VINEXPERT.ro.

Programul de inregistrare a comenzilor si expediere a coletelor este urmatorul:

1)      Verificare și operare comenzi: 10:00 – 13:00

2)      Livrare:

-   pentru comenzile trimise pana in orele 13:00, preluarea de catre curier se face in aceeași zi, urmand ca livrarea sa se faca a doua zi;

-   pentru comenzile trimise dupa orele 13:00, preluarea de catre curier se face in urmatoarea zi lucratoare;

-   pentru comenzile trimise in ziua de VINERI dupa orele 13:00, preluarea de catre curier se face in ziua de LUNI, iar livrarea a doua zi, respectiv MARTI.

In anumite conditii: comanda a fost lansata intr-o zi nelucratoare, aparitia unor influente nefavorabile ce nu se afla sub controlul nostru sau al transportatorului (conditii meteo nefavorabile, cazuri de forta majora), intervalul in care se livreaza marfa poate creste. In acest caz, va vom notifica prin email sau telefon.

In cazul produselor care nu se afla pe stoc, dupa efectuarea comenzii, veti fi contactat pe e-mail sau telefon, de catre un reprezentant VINEXPERT pentru a confirma comanda si pentru a fi instiintat despre disponibilitatea produsului/produselor si timpul estimat de livrare.


In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la numarul de telefon declarat, in caz contrar, Vinexpert.ro va pastra bunurile comandate timp de 3 zile lucratoare, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.
In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru sau al furnizorului, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare.

VINEXPERT isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

Plata produselor comandate se poate face:

  1. ramburs/numerar la livrare (clienti persoane fizice/juridice) 
  2. prin virament bancar in contul nostru (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice). 
  3. on-line prin card bancar (carte de credit/debit, inclusiv cardurile romanesti)
  4. plata cu numerar sau carte de credit/debit la ridicarea marfii din magazinele noastre.

Plata in numerar

Plata numerar se face in lei catre comisionarul care efectueaza livrarea, integral in momentul primirii produselor.

Plata prin virament bancar

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele:
Nume firma: S.C. VINEXPERT S.R.L.
IBAN LEI: RO02 BACX 0000 0005 7863 7000
IBAN EURO: RO72 BACX 0000 0005 7863 7001
Banca: UniCredit Bank, Agentia Unirii, Bucuresti
Cod unic inregistrare: RO11763890

Plata cu card on-line

Puteti efectua plata on-line cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD.

Pentru plata cu card procesatorul este serviciul de plata Plationline iar cardurile acceptate sunt Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro, plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca vinexpert.ro

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

×

Aboneaza-te la newsletter si esti la curent cu noutatile si promotiile noastre